Borak-borak Zaki Khan Siri 19 Jun18

Kongsi

Borak-borak Zaki Khan Siri 19

Hampir seminggu tidak mengemaskinikan blog. Saya dijemput ke Solo untuk Majlis Ulangtahun Pertabalan Sultan dan Penganugerahan Pingat. Disebabkan agak lewat mengesahkan kehadiran, tak sempat tempah ‘one dress‘. Baju lama dah tak muat. Tempah pun agak mahal berikutan materialnya. Harga mencecah rm1000. Jadi saya cuma pakai suit hitam.

Suasana di Istana, dengan pakaian 'One Dress'

Kursus Kecergasan 2021

Bersama kumpulan penghibur, dan Dato Zam

Zaki Khan adalah seorang terapi senaman yang diperakui. Pernah berkhidmat sebagai jurulatih kepada jurulatih untuk Majlis Kecergasan Kebangsaan di bawah kelolaan Dato Azalina Othman. Berpengalaman lebih dari 22 tahun dalam bidang kecergasan.

Sebagai seorang terapi senaman, Zaki Khan terlibat bukan sahaja sebagai seorang jurulatih kecergasan tetapi juga dalam rehabilitasi, berhadapan dan membetulkan masalah-masalah ketidakseimbangan otot, menguatkan kembali otot-otot yang lemah supaya seseorang itu dapat menjalankan fungsi asas badan. Zaki Khan juga banyak terlibat dalam kempen-kempen mempromosikan kesihatan samada sebagai seorang penceramah, penganjur atau jemputan.

Facebook Twitter YouTube