Datuk Malek Noor Sakit Jantung Mar31

Kongsi

Datuk Malek Noor Sakit Jantung

Saya baru menerima khabar mengatakan bahawa Datuk Malek Noor telah dimasukkan ke unit rawatan cemas di Hospital Pantai Ipoh selepas tumbang kerana sakit jantung ketika bermain bola untuk Piala Menteri Besar Perak semalam 30hb Mac 2011.

Kursus Kecergasan 2021

Datuk Malek Noor adalah lagenda negara dalam arena bina badan. Buat masa ini Datuk Malek telah sedarkan diri dan dilaporkan stabil dan mungkin perlu buat angioplast untuk buka 2 saluran yang tersebut. Mari doakan lagenda kita supaya cepat sembuh.

Zaki Khan adalah seorang terapi senaman yang diperakui. Pernah berkhidmat sebagai jurulatih kepada jurulatih untuk Majlis Kecergasan Kebangsaan di bawah kelolaan Dato Azalina Othman. Berpengalaman lebih dari 22 tahun dalam bidang kecergasan.

Sebagai seorang terapi senaman, Zaki Khan terlibat bukan sahaja sebagai seorang jurulatih kecergasan tetapi juga dalam rehabilitasi, berhadapan dan membetulkan masalah-masalah ketidakseimbangan otot, menguatkan kembali otot-otot yang lemah supaya seseorang itu dapat menjalankan fungsi asas badan. Zaki Khan juga banyak terlibat dalam kempen-kempen mempromosikan kesihatan samada sebagai seorang penceramah, penganjur atau jemputan.

Facebook Twitter YouTube