Kursus Fitness Specialist Jul04

Kongsi

Kursus Fitness Specialist

Berminat menjadi seorang Fitness Exercise Specialist?

Jom sertai Fitness Specialist Certification (FSC) daripada 27 hingga 30 Julai 2013. Program ini dikenali oleh Kementerian Kesihatan dan sudah dipraktiskan. Tujuan asal FSC adalah untuk menimbulkan kesedaran tentang senaman dan mengurangkan kebergantungan pada ubat. Sasaran utama adalah untuk merawat mereka yang ada Hypertension dan Diabetes melalui senaman, pemakanan dan gaya hidup yang sihat.

Fitness-Specialist-Malaysia-Kursus

Walau bagaimana pun terdapat syarat untuk menyertai Fitness Specialist Course demi menjadi kualiti Pakar yang dilahirkan. Anda mesti memiliki salah satu daripada di bawah:

• MBBS
• Degree Sains Sukan
• Personal Trainer atau jurulatih berpengalaman sekurang-kurang 3 tahun dengan 1 sijil pengiktirafan

Jika anda tidak memiliki salah satu daripada di atas tapi merasakan diri layak, boleh hubungi saya di talian +6017 3999 125

Bila anda daftar, anda akan dapat makan minum, skin fold calliper bernilai rm85, perisian Dr.Fit bernilai rm3000 dan 1 tahun ahli NAFI bernilai rm120. Pendaftaran cuma rm5578. Tidak, jika anda awal sebelum 15 Julai cuma rm5378. Jika anda tidak perlukan perisian Dr.Fit, cuma rm3378 untuk pendaftaran awal dan rm3378 untuk pendaftaran lewat.

Apa itu perisian Dr.Fit. Ia adalah perisian yang menilai secara keseluruhan prestasi seseorang dan boleh merangka program latihan yang sesuai dengannya berdasarkan aktiviti semasanya. Perisian ini menggunakan norm Malaysia. Kebanyakan perisian di luar menggunakan norm luar yang tidak berapa sesuai untuk kegunaan kita di Malaysia.

Jika anda perlukan surat jemputan, sila maklumkan pada saya. Terima kasih. Jom jadi pakar!

Harga-Kursus-Fitness-Specialist

 

Contoh Laporan Dr.Fit

Contoh Laporan Dr.Fit

Contoh Laporan Dr.Fit.

Contoh Laporan Dr.Fit

Alamat N.A.F.I

National Association for Fitness Instructor,
No.58-3, Jalan Setia Prima (S) U13/S,
Setia Alam Seksyen U13,
40170 Shah Alam, Selangor.

*Kos tidak termasuk penginapan. Butiran lanjut mengenai kursus akan diberitahu kemudian. *

Sebelum anda mengisi borang. Anda dikehendaki membuat bayaran terdahulu di :

MAYBANK

512 996 000 809

ZK Dinamik (M) Sdn Bhd

dan muat-naikkan bukti pembayaran di borang yang disediakan:

Zaki Khan adalah seorang terapi senaman yang diperakui. Pernah berkhidmat sebagai jurulatih kepada jurulatih untuk Majlis Kecergasan Kebangsaan di bawah kelolaan Dato Azalina Othman. Berpengalaman lebih dari 22 tahun dalam bidang kecergasan.

Sebagai seorang terapi senaman, Zaki Khan terlibat bukan sahaja sebagai seorang jurulatih kecergasan tetapi juga dalam rehabilitasi, berhadapan dan membetulkan masalah-masalah ketidakseimbangan otot, menguatkan kembali otot-otot yang lemah supaya seseorang itu dapat menjalankan fungsi asas badan. Zaki Khan juga banyak terlibat dalam kempen-kempen mempromosikan kesihatan samada sebagai seorang penceramah, penganjur atau jemputan.

Facebook Twitter YouTube