Kursus Personal Trainer Jun30

Kongsi

Kursus Personal Trainer

Kursus-CPT-Personal-Trainer-Malaysia

Anda gagal?

Gagal sertai Kursus Personal Trainer dibawah National Association for Fitness Instructor atau N.A.F.I. kerana masa tidak mengizinkan sebelum ini, kursus seterusnya akan diadakan daripada 11 hingga 14 Disember 2013. Periksa kalendar dan tandakan.

Ada berita baik lagi untuk ambilan Disember 2013.

Sijil Kursus CPT kali ini akan dikeluarkan bersama dengan Asia College of Exercise and Sport Medicine atau A.C.E.S.M. Terbaik bukan? Ini adalah kursus CPT pertama di Malaysia dikeluarkan oleh kolej dan satu badan untuk instruktor-instruktor. Anda boleh periksa jika tidak percaya. Kursus CPT N.A.F.I. juga satu-satunya Kursus CPT di Malaysia dimana tenaga pengajarnya terdiri daripada Doktor dan Terapi Senaman.

Tiada siapa yang boleh mengubah diri anda menjadi lebih kaya, berjaya serta bahagian melainkan diri anda sendiri. Ketahui potensi kerjaya sebagai Personal Trainer melalui siri-siri Career Talk. Tarikh Career Talk akan diberitahu kemudian.

Kursus ini terhad untuk 30 orang. Buat masa ini tinggal 27 tempat lagi. Kuota untuk early Bird ada 15. Siapa cepat dia dapat untuk tempahan awal.

Harga biasa RM 2599. Akan tetapi jika anda follower Blog Zaki Khan, ada beberapa harga untuk anda. Jika anda awal, sebelum 30 Ogos 2013, RM 2149. Selepas itu sehingga 15 November 2013 RM 2397.

Nafi-Kursus-Personal-Trainer

 Alamat N.A.F.I

National Association for Fitness Instructor,
No.58-3, Jalan Setia Prima (S) U13/S,
Setia Alam Seksyen U13,
40170 Shah Alam, Selangor.

*Kos tidak termasuk penginapan. Butiran lanjut mengenai kursus akan diberitahu kemudian. *

Sebelum anda mengisi borang. Anda dikehendaki membuat bayaran terdahulu di :

MAYBANK

512 996 000 809

ZK Dinamik (M) Sdn Bhd

dan muat-naikkan bukti pembayaran di borang yang disediakan:

Zaki Khan adalah seorang terapi senaman yang diperakui. Pernah berkhidmat sebagai jurulatih kepada jurulatih untuk Majlis Kecergasan Kebangsaan di bawah kelolaan Dato Azalina Othman. Berpengalaman lebih dari 22 tahun dalam bidang kecergasan.

Sebagai seorang terapi senaman, Zaki Khan terlibat bukan sahaja sebagai seorang jurulatih kecergasan tetapi juga dalam rehabilitasi, berhadapan dan membetulkan masalah-masalah ketidakseimbangan otot, menguatkan kembali otot-otot yang lemah supaya seseorang itu dapat menjalankan fungsi asas badan. Zaki Khan juga banyak terlibat dalam kempen-kempen mempromosikan kesihatan samada sebagai seorang penceramah, penganjur atau jemputan.

Facebook Twitter YouTube