Malaysia’s Strongestman Association Sep08

Kongsi

Malaysia’s Strongestman Association

Malaysia’s Strongestman Association¬†atau Persatuan Orang Kuat Malaysia telah didaftarkan pada tahun ini. Ia adalah Persatuan khas untuk sukan Orang Kuat di Malaysia. Kini dalam proses menubuhkan peringkat negeri yang bernaung di bawah Malaysia’s Strongestman Association. Persatuan peringkat Malaysia ini bernaung di bawah World Strongmen Federation.

fb cover

Website Rasmi (Masih Diubah)
http://malaysiastrongestman.com/

Facebook Page
https://www.facebook.com/malaysiastrongestman

Facebook Group
https://www.facebook.com/groups/malaysiastrongestman/

World Strongmen Federation
http://www.wsfworldcup.org/members/malaysia/

Jom sertai kami di Facebook untuk dapatkan maklumat lanjut mengenai event akan datang.Kursus Kecergasan 2020

Zaki Khan

Zaki Khan adalah seorang terapi senaman yang diperakui. Pernah berkhidmat sebagai jurulatih kepada jurulatih untuk Majlis Kecergasan Kebangsaan di bawah kelolaan Dato Azalina Othman. Berpengalaman lebih dari 10 tahun dalam bidang kecergasan.

Sebagai seorang terapi senaman, Zaki Khan terlibat bukan sahaja sebagai seorang jurulatih kecergasan tetapi juga dalam rehabilitasi, berhadapan dan membetulkan masalah-masalah ketidakseimbangan otot, menguatkan kembali otot-otot yang lemah supaya seseorang itu dapat menjalankan fungsi asas badan. Zaki Khan juga banyak terlibat dalam kempen-kempen mempromosikan kesihatan samada sebagai seorang penceramah, penganjur atau jemputan.

Facebook Twitter YouTube