Orang Kuat Karnival Siok Bah Aug27

Kongsi

Orang Kuat Karnival Siok Bah

Bagi mereka yang ingin mencuba pertandingan Orang Kuat di Malaysia, boleh ke Kota Kinabalu minggu hadapan. Pertandingan Orang Kuat bakat baru bersempena dengan Siok Bah Karnival di Taman Awam Tanjung Lipat, Teluk Likas, Kota Kinabalu ada diadakan pada 3 dan 4 September 2016. Mereka yang pernah juara tidak dibenarkan masuk.Kursus Kecergasan 2020

Rutin:
1. Atlas Stone (90-130kg)
2. Farmer Walk 100kg 40m
3. Yoke Walk 200kg 40m
4. Tire Flip 300kg 10 flip
5. Car Deadlift Myvi
6. Truck Pull 8 tan
7. Misteri

Bagi tujuan pendaftaran dan pertanyaan, boleh hubungi Roger Frederick di talian 016-8800097.

Siok Bah Karnival

Orang Kuat Siok Bah Karnival

Orang Kuat Kota Kinabalu

Orang Kuat Kota Kinabalu 2

Zaki Khan

Zaki Khan adalah seorang terapi senaman yang diperakui. Pernah berkhidmat sebagai jurulatih kepada jurulatih untuk Majlis Kecergasan Kebangsaan di bawah kelolaan Dato Azalina Othman. Berpengalaman lebih dari 10 tahun dalam bidang kecergasan.

Sebagai seorang terapi senaman, Zaki Khan terlibat bukan sahaja sebagai seorang jurulatih kecergasan tetapi juga dalam rehabilitasi, berhadapan dan membetulkan masalah-masalah ketidakseimbangan otot, menguatkan kembali otot-otot yang lemah supaya seseorang itu dapat menjalankan fungsi asas badan. Zaki Khan juga banyak terlibat dalam kempen-kempen mempromosikan kesihatan samada sebagai seorang penceramah, penganjur atau jemputan.

Facebook Twitter YouTube