Pakar Membidas Atkin Sep08

Kongsi

Pakar Membidas Atkin

Bersambung dari entri
Diet Atkin
Atkin Melanggar Hukum Tabii Manusia
Bakar Lemak Dengan KarbohidratSaya tahu bila saya letakkan entri ini, ada pengikut atkin yang akan bagi pautan ke mana-mana doktor dari luar ‘negara’ yang mengatakan atkin bagus, siap pautan ke youtube dan sebagainya. Padahal sendiri pun tak kenal siapakah itu. Ceritanya dah jadi seperti doktor MLM yang mempertahan produk MLM-nya.

Kursus Kecergasan 2021

Dr Lee Chee Pheng dan Dr Arvind Rajloo antara orang yang ada nama dalam industri kecergasan di Malaysia. Saya menjemput mereka yang ingin pertahankan atkin untuk sama-sama membahaskan hujah anda di kumpulan N.A.F.I. National Association of Fitness Instructor di laman muka buku (facebook).

Syukri tidak menggunakan diet Atkin

Cerita pasal atkin bersambung lagi…

Zaki Khan adalah seorang terapi senaman yang diperakui. Pernah berkhidmat sebagai jurulatih kepada jurulatih untuk Majlis Kecergasan Kebangsaan di bawah kelolaan Dato Azalina Othman. Berpengalaman lebih dari 22 tahun dalam bidang kecergasan.

Sebagai seorang terapi senaman, Zaki Khan terlibat bukan sahaja sebagai seorang jurulatih kecergasan tetapi juga dalam rehabilitasi, berhadapan dan membetulkan masalah-masalah ketidakseimbangan otot, menguatkan kembali otot-otot yang lemah supaya seseorang itu dapat menjalankan fungsi asas badan. Zaki Khan juga banyak terlibat dalam kempen-kempen mempromosikan kesihatan samada sebagai seorang penceramah, penganjur atau jemputan.

Facebook Twitter YouTube