Siam Strongman Classic 2019 Jan03

Kongsi

Siam Strongman Classic 2019

Pada 9 Februari ini akan berlangsung antara pertandingan terbesar Strongman di rantau Asia Tenggara ini iaitu Siam Strongman Classic di Muscle Factory Bangkok. Anda dijemput memeriahkannya menyaksikan atlet terkuat daripada Australia, South Africa, Britain, Thailand, Malaysia, France, USA, Kenya, Hong Kong merebut gelaran juara di sana.

InsyAllah saya akan bertanding untuk kategori di bawah 105 kilogram.

Kursus Kecergasan 2020

Zaki Khan

Zaki Khan adalah seorang terapi senaman yang diperakui. Pernah berkhidmat sebagai jurulatih kepada jurulatih untuk Majlis Kecergasan Kebangsaan di bawah kelolaan Dato Azalina Othman. Berpengalaman lebih dari 10 tahun dalam bidang kecergasan.

Sebagai seorang terapi senaman, Zaki Khan terlibat bukan sahaja sebagai seorang jurulatih kecergasan tetapi juga dalam rehabilitasi, berhadapan dan membetulkan masalah-masalah ketidakseimbangan otot, menguatkan kembali otot-otot yang lemah supaya seseorang itu dapat menjalankan fungsi asas badan. Zaki Khan juga banyak terlibat dalam kempen-kempen mempromosikan kesihatan samada sebagai seorang penceramah, penganjur atau jemputan.

Facebook Twitter YouTube