Strategi Diet Jun16

Kongsi

Strategi Diet

Saya ada muatkan video baru berkenaan topik Strategi Diet ini. Tengok jika anda berminat nak tahu asas pemakanan. Bagaimana nak jaga makan. Tak kira apa sasaran anda, sama ada nak turun berat, bina otot, tambah kekuatan dan sebagainya. Sokong saya dengan subscribe channel saya di Youtube. Saya akan masukkan lebih banyak video di masa hadapan.

Kursus Kecergasan 2020

Zaki Khan

Zaki Khan adalah seorang terapi senaman yang diperakui. Pernah berkhidmat sebagai jurulatih kepada jurulatih untuk Majlis Kecergasan Kebangsaan di bawah kelolaan Dato Azalina Othman. Berpengalaman lebih dari 10 tahun dalam bidang kecergasan.

Sebagai seorang terapi senaman, Zaki Khan terlibat bukan sahaja sebagai seorang jurulatih kecergasan tetapi juga dalam rehabilitasi, berhadapan dan membetulkan masalah-masalah ketidakseimbangan otot, menguatkan kembali otot-otot yang lemah supaya seseorang itu dapat menjalankan fungsi asas badan. Zaki Khan juga banyak terlibat dalam kempen-kempen mempromosikan kesihatan samada sebagai seorang penceramah, penganjur atau jemputan.

Facebook Twitter YouTube