Penafian

www.strengthsifoo.com adalah sebuah webblog ilmiah berkenaan isu kesihatan dan kecergasan, cara-cara bersenam, gaya hidup sihat dan isu-isu lain yang sewaktu dengannya.  Bahan yang terkandung dalam webblog ini disediakan untuk tujuan pendidikan dan maklumat sahaja. Bukan sebagai nasihat perubatan. Bukan digunakan untuk mendiagnos sebarang penyakit, gangguan, atau masalah kesihatan. Anda harus terlebih dahulu berunding dengan doktor atau pakar sebelum melaksanakan perubahan-perubahan ke dalam gaya hidup anda. Anda juga harus berunding dengan doktor atau pakar pemakanan sebelum menggunakan apa-apa makanan tambahan terutama jika anda ada masalah perubatan atau jika anda hamil. Zaki Khan tidak membuat kenyataan atau jaminan apa pun berhubung ketepatan, atau isi keselamatan daripada webblog ini. Zaki Khan tidak bertangungjawab diatas kerugian atau kerosakan yang disebabkan atau yang didakwa secara langsung atau tidak langsung daripada menggunakan maklumat di dalam webblog ini.

Segala hasil tulisan dalam webblog ini adalah hak milik ZK Strength Sifoo Academy. Sebahagian gambar adalah hak milik ZK Strength Sifoo Academy manakala gambar-gambar lain diambil dari pelbagai sumber.

Sebarang penyebaran seperti plagiat atau salin atau pengubahsuaian dari setiap isi webblog ini mungkin dianggap melanggar undang-undang jika tidak mendapat kebenaran daripada ZK Strength Sifoo Academy.

Share This
error: