Atlet Mesotropin May13

Kongsi

Atlet Mesotropin

Sebelum ini, Mesotropin cuma taja saya untuk 1 pertandingan. Kini saya bersetuju untuk tanda tangan kontrak tajaan penuh sebagai atlet Mesotropin setelah melalui beberapa sesi perbincangan dengan pihak Mesotropin.

Zaki Khan Atlet Mesotropin

Pada peringkat awal, seperti kebanyakan orang, saya agak skeptikal juga dengan produk keluaran tempatan. Adakahnya ianya berkualiti? Adakah ianya mampu bersaing dengan produk luar negara. Saya diberi tempoh untuk mencuba produk Mesotropin iaitu M-sotropin dan Hydro Whey.

Saya rasa tak selesa dengan kebanyakan produk disebabkan kehadiran lactose kecuali jenis isolate. Hydrowhey Mesotropin non dairy produk. Saya ambil 4 hingga 8 serving sehari tanpa sebarang masalah. Saya juga gunakan M-sotropin sebagai sumber tenaga dan testo booster. Saya baru menggunakan produk ini dan setakat ini, maklum balas yang baik. InsyAllah saya akan kemaskini dari semasa ke semasa kesan penggunaannya.Kursus Kecergasan 2020

Paling penting bagi saya, majoriti produk di pasaran, halalnya diragui. Saya sebagai seorang muslim mencari produk halal. Bukan setakat nak dapatkan hasil. Mesotropin terbukti halalnya.

Mesotropin nak minta saya tarik AirAsia. Mampukah saya? Berpeluh jap. 😀

Zaki Khan tarik Air Asia

Zaki Khan

Zaki Khan adalah seorang terapi senaman yang diperakui. Pernah berkhidmat sebagai jurulatih kepada jurulatih untuk Majlis Kecergasan Kebangsaan di bawah kelolaan Dato Azalina Othman. Berpengalaman lebih dari 10 tahun dalam bidang kecergasan.

Sebagai seorang terapi senaman, Zaki Khan terlibat bukan sahaja sebagai seorang jurulatih kecergasan tetapi juga dalam rehabilitasi, berhadapan dan membetulkan masalah-masalah ketidakseimbangan otot, menguatkan kembali otot-otot yang lemah supaya seseorang itu dapat menjalankan fungsi asas badan. Zaki Khan juga banyak terlibat dalam kempen-kempen mempromosikan kesihatan samada sebagai seorang penceramah, penganjur atau jemputan.

Facebook Twitter YouTube