Mesotropin Fitness Challenge

Jom sertai Mesotropin Fitness Challenge, program 6 minggu yang menawarkan hadiah lumayan. Tempat pertama kereta Proton Saga yang baru. Hebat tak? Dicampur pula dengan produk Mesotropin selama setahun. Wow. Ada lagi hadiah wang tunai ditawarkan.

Turun berat badan, turun lemak badan dan menang hadiah lumayan. Pilih jurulatih bertauliah anda daripada senarai yang diberi. Akan ditambah lagi nanti mengikut permintaan.

Bagaimana daftar? Ikut gambar di bawah. Saya galakkan anda mendaftar di kawasan Bangi, di bawah jurulatih Diane Sera. Saya mungkin akan buat perkongsian dalam salah satu sesi latihan di Bangi nanti.

mesotropin-fitness-challenge-2016

turun-berat-menang-kereta

bagaimana-cara-turun-berat

mesotropin-produk-terbaik

turun-berat-turun-lemak-mesotropin

Zaki Khan adalah seorang terapi senaman yang diperakui. Pernah berkhidmat sebagai jurulatih kepada jurulatih untuk Majlis Kecergasan Kebangsaan di bawah kelolaan Dato Azalina Othman. Berpengalaman lebih dari 23 tahun dalam bidang kecergasan.

Sebagai seorang terapi senaman, Zaki Khan terlibat bukan sahaja sebagai seorang jurulatih kecergasan tetapi juga dalam rehabilitasi, berhadapan dan membetulkan masalah-masalah ketidakseimbangan otot, menguatkan kembali otot-otot yang lemah supaya seseorang itu dapat menjalankan fungsi asas badan. Zaki Khan juga banyak terlibat dalam kempen-kempen mempromosikan kesihatan samada sebagai seorang penceramah, penganjur atau jemputan.

Zaki Khan merupakan bekas atlet Strongman Malaysia. 2 kali bertanding di peringkat dunia, 2 kali peringkat Asia. Pernah dapat tempat ke 3 Arnold Classic.

Facebook Twitter YouTube 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share This
error: