Philippine’s Strongest Man & Woman 2016 Jul27

Kongsi

Philippine’s Strongest Man & Woman 2016

Philippine’s Strongest Man & Woman 2016 akan berlangsung pada 30 dan 31 Julai ini di University of Asia and the Pacific¬†Pearl Drive, Ortigas Center, Pasig, Filipina. InsyAllah saya akan bertanding untuk kategori di bawah 105 kg. Saya akan mewakili Mesotropin Malaysia. Terima kasih diucapkan kepada Mesotropin atas tajaan membawa saya ke sana. Produk Mesotropin banyak membantu saya dalam persiapan sebagai seorang atlet kekuatan. Saya menggunakan Hydro Whey, Msotropin dan Ripped Spartan dalam persiapan saya.

Berikutan adalah maklumat lanjut kejohanan:

Phillippines Strongestman 2016

Schedule 1

Schedule 2

Atlas Stone

Axle Deadlift

Log

Yoke VenueKursus Kecergasan 2020

Zaki Khan

Zaki Khan adalah seorang terapi senaman yang diperakui. Pernah berkhidmat sebagai jurulatih kepada jurulatih untuk Majlis Kecergasan Kebangsaan di bawah kelolaan Dato Azalina Othman. Berpengalaman lebih dari 10 tahun dalam bidang kecergasan.

Sebagai seorang terapi senaman, Zaki Khan terlibat bukan sahaja sebagai seorang jurulatih kecergasan tetapi juga dalam rehabilitasi, berhadapan dan membetulkan masalah-masalah ketidakseimbangan otot, menguatkan kembali otot-otot yang lemah supaya seseorang itu dapat menjalankan fungsi asas badan. Zaki Khan juga banyak terlibat dalam kempen-kempen mempromosikan kesihatan samada sebagai seorang penceramah, penganjur atau jemputan.

Facebook Twitter YouTube