Superhuman Powerbuilder Katang Kuat May17

Kongsi

Superhuman Powerbuilder Katang Kuat

Saya telah mengeluarkan 1 e-book latihan yang di beri nama Superhuman Powerbuilder atau Katang Kuat. Program ini mensasarkan anda menjadi kuat dan berbadan rendah lemak. Program ini telah diuji selama beberapa bulan sebelum dipasarkan.

Harganya cuma RM80 untuk program latihan 3 bulan atau 90 hari. Bermaksud kosnya di bawah RM1 untuk sehari. Ianya salah berbaloi. Boleh disertai oleh lelaki mahupun perempuan yang buat latihan di gim sekitar 3 hingga 4 kali seminggu.Kursus Kecergasan 2020

Bagaimana buat belian? Anda boleh Bank in ke Maybank 162 012 775 219 Ahmad Zaki Jinlapudin dan mesej saya di talian 017-3999 125 untuk lampirkan bukti pembelian.

Hubungi saya untuk maklumat lebih lanjut di sini atau whatsapp ke 017-3999 125.

Zaki Khan

Zaki Khan adalah seorang terapi senaman yang diperakui. Pernah berkhidmat sebagai jurulatih kepada jurulatih untuk Majlis Kecergasan Kebangsaan di bawah kelolaan Dato Azalina Othman. Berpengalaman lebih dari 10 tahun dalam bidang kecergasan.

Sebagai seorang terapi senaman, Zaki Khan terlibat bukan sahaja sebagai seorang jurulatih kecergasan tetapi juga dalam rehabilitasi, berhadapan dan membetulkan masalah-masalah ketidakseimbangan otot, menguatkan kembali otot-otot yang lemah supaya seseorang itu dapat menjalankan fungsi asas badan. Zaki Khan juga banyak terlibat dalam kempen-kempen mempromosikan kesihatan samada sebagai seorang penceramah, penganjur atau jemputan.

Facebook Twitter YouTube