Aerobic Instructor

aerobicinstructor

 

Berita baik! Kursus Aerobic Instructor N.A.F.I. atau Kursus Jurulatih Senamrobik kembali lagi. Kursus ini akan diadakan pada 23 hingga 26 Januari 2014 bertempat di International Youth Center, Cheras. Periksa kalendar anda dan tandakan segera!

Aerobic Instructor ini adalah dibawah National Association for Fitness Instructor (N.A.F.I) dan Asia College of Exercise and Sport Medicine (A.S.E.S.M.). Terbaik bukan?

Kursus ini terhad untuk 30 orang. Kuota untuk early bird cuma 15 orang. Sementara anda menghabiskan bacaan, dah ada 3 orang yang mendaftar. Jadi apa tunggu lagi?

Harga biasa RM 879. Special untuk follower Zaki Khan, anda harga perlu bayar RM 497. Tapi jangan bayar dulu, kerana untuk early bird sebelum Januari 2014, hanya RM 397. Hanya untuk 15 terawal.

 

pricecut

Alamat

International Youth Center, Cheras

*Kos tidak termasuk penginapan. Butiran lanjut mengenai kursus akan diberitahu kemudian. *

Sebelum anda mengisi borang. Anda dikehendaki membuat bayaran terdahulu di :

MAYBANK

512 996 000 809

ZK Dinamik (M) Sdn Bhd

dan muat-naikkan bukti pembayaran di borang yang disediakan:

Zaki Khan adalah seorang terapi senaman yang diperakui. Pernah berkhidmat sebagai jurulatih kepada jurulatih untuk Majlis Kecergasan Kebangsaan di bawah kelolaan Dato Azalina Othman. Berpengalaman lebih dari 22 tahun dalam bidang kecergasan.

Sebagai seorang terapi senaman, Zaki Khan terlibat bukan sahaja sebagai seorang jurulatih kecergasan tetapi juga dalam rehabilitasi, berhadapan dan membetulkan masalah-masalah ketidakseimbangan otot, menguatkan kembali otot-otot yang lemah supaya seseorang itu dapat menjalankan fungsi asas badan. Zaki Khan juga banyak terlibat dalam kempen-kempen mempromosikan kesihatan samada sebagai seorang penceramah, penganjur atau jemputan.

Facebook Twitter YouTube 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share This
error: