Kalendar Bina Badan 2011

Tekan untuk besar

Zaki Khan adalah seorang terapi senaman yang diperakui. Pernah berkhidmat sebagai jurulatih kepada jurulatih untuk Majlis Kecergasan Kebangsaan di bawah kelolaan Dato Azalina Othman. Berpengalaman lebih dari 23 tahun dalam bidang kecergasan.

Sebagai seorang terapi senaman, Zaki Khan terlibat bukan sahaja sebagai seorang jurulatih kecergasan tetapi juga dalam rehabilitasi, berhadapan dan membetulkan masalah-masalah ketidakseimbangan otot, menguatkan kembali otot-otot yang lemah supaya seseorang itu dapat menjalankan fungsi asas badan. Zaki Khan juga banyak terlibat dalam kempen-kempen mempromosikan kesihatan samada sebagai seorang penceramah, penganjur atau jemputan.

Zaki Khan merupakan bekas atlet Strongman Malaysia. 2 kali bertanding di peringkat dunia, 2 kali peringkat Asia. Pernah dapat tempat ke 3 Arnold Classic.

Facebook Twitter YouTube 

5 thoughts on “Kalendar Bina Badan 2011

  1. Zaki Khan says:

    syukri the wheel mungkin akan buat kemunculan pertama di Mr Man O Classic. jom ramai2 beri sokongan!

  2. apa khabar dato zaki…saya nak bertanya ni pasal pre workout supplement..boleh bercrita serba sdikit pasal preworkout supplement dan kandungan supplement tersebut serta perlu kah kita mengambil nya….

    1. adakah tidak terdapat dlm e-book yg saya beri tu? apa pre-workout yg hendak diketahui? detailkan sikit soalannya

  3. dan boleh tak dato ulaskan topik preworkout supplement tersebut dan apakah senaman atau pemakanan yg dapat meningkatkan stamina kita..saya curious pasal preworkout supplement…

    1. saya dah sentuh serba sedikit tentang senaman utk stamina sbelum ni. saya cuba buat 1 entri special pasal stamina nanti. saya cuba secepat mungkin. mungkin ni agak tekejar2 sebenarnya. dgn mr kl ngan 29 mei ni. kelam kabut sikit. 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share This
error: