Kejohanan Gusti Lengan Kebangsaan 2021

Hari ini, 11 Disember berlangsung Kejohanan Gusti Lengan Kebangsaan 2021 bertempat di Hub Rekreasi Tropicana Aman, Telok Panglima Garang, Selangor. Abaikan lokasi di poster. Ia diubah pada saat akhir berikutan masalah teknikal.

42 kategori bakal dipertandingkan. Setiap pemenang kejohanan kebangsaan akan layak mewakili Malaysia ke Piala Dunia dan mendapat tajaan sepenuhnya. Ada lebih 200 peserta daripada seluruh Malaysia.

Saya bakal bertanding dalam kategori di bawah 105kg kiri dan kanan. Doakan yang terbaik untuk saya.

 

Kursus Kecergasan 2021

Zaki Khan adalah seorang terapi senaman yang diperakui. Pernah berkhidmat sebagai jurulatih kepada jurulatih untuk Majlis Kecergasan Kebangsaan di bawah kelolaan Dato Azalina Othman. Berpengalaman lebih dari 22 tahun dalam bidang kecergasan.

Sebagai seorang terapi senaman, Zaki Khan terlibat bukan sahaja sebagai seorang jurulatih kecergasan tetapi juga dalam rehabilitasi, berhadapan dan membetulkan masalah-masalah ketidakseimbangan otot, menguatkan kembali otot-otot yang lemah supaya seseorang itu dapat menjalankan fungsi asas badan. Zaki Khan juga banyak terlibat dalam kempen-kempen mempromosikan kesihatan samada sebagai seorang penceramah, penganjur atau jemputan.

Facebook Twitter YouTube 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share This
error: