Malaysia’s Strongman Record Day Sep22

Kongsi

Malaysia’s Strongman Record Day

Dah tiba masanya, Malaysia ada hari rekod tersendiri untuk sukan Orang Kuat. Sehubungan itu, Persatuan Orang Kuat Malaysia akan menganjurkan pertandingan mencipta rekod kebangsaan pada 24 September ini bertempat di Taman Subang Perdana bermula jam 9 pagi. Anda semua dijemput memeriahkan hadir memberi sokongan kepada atlet-atlet terkuat rantau ini.

Terima kasih kepada Body Blast yang merupakan penaja utama pertandingan ini. Tanpa usaha daripada Zack Rockstar, pertandingan ini tidak akan jadi kenyataan.

Jika anda berminat mencuba, boleh daftar di link di bawah:
https://goo.gl/forms/cdg4WYrP1onY77pC2

Jumpa anda di sana!

malaysia-strongman-record-dayKursus Kecergasan 2020

Zaki Khan

Zaki Khan adalah seorang terapi senaman yang diperakui. Pernah berkhidmat sebagai jurulatih kepada jurulatih untuk Majlis Kecergasan Kebangsaan di bawah kelolaan Dato Azalina Othman. Berpengalaman lebih dari 10 tahun dalam bidang kecergasan.

Sebagai seorang terapi senaman, Zaki Khan terlibat bukan sahaja sebagai seorang jurulatih kecergasan tetapi juga dalam rehabilitasi, berhadapan dan membetulkan masalah-masalah ketidakseimbangan otot, menguatkan kembali otot-otot yang lemah supaya seseorang itu dapat menjalankan fungsi asas badan. Zaki Khan juga banyak terlibat dalam kempen-kempen mempromosikan kesihatan samada sebagai seorang penceramah, penganjur atau jemputan.

Facebook Twitter YouTube