Mr Olympia 2016 Sep11

Kongsi

Mr Olympia 2016

Mr Olympia 2016 bakal berlangsung bermula 15 hingga 18 September ini di Las Vegas. Ia merupakan pertandingan terbesar bina badan di bawah IFBB.

Senarai Peserta:

my-olympia-2016

Kai Green umumkan tidak bertanding 6 bulan yang lepas. Jadi, mungkin pertandingan yang boleh dijangka siapa menang. Mungkin juga ada kejutan daripada atlet-atlet lain. Kecenderungan untuk Phil Heath merangkul lagi kejuaraan sangat besar.

Link untuk Live Stream:

http://goo.gl/HrDJ8tKursus Kecergasan 2020

Zaki Khan

Zaki Khan adalah seorang terapi senaman yang diperakui. Pernah berkhidmat sebagai jurulatih kepada jurulatih untuk Majlis Kecergasan Kebangsaan di bawah kelolaan Dato Azalina Othman. Berpengalaman lebih dari 10 tahun dalam bidang kecergasan.

Sebagai seorang terapi senaman, Zaki Khan terlibat bukan sahaja sebagai seorang jurulatih kecergasan tetapi juga dalam rehabilitasi, berhadapan dan membetulkan masalah-masalah ketidakseimbangan otot, menguatkan kembali otot-otot yang lemah supaya seseorang itu dapat menjalankan fungsi asas badan. Zaki Khan juga banyak terlibat dalam kempen-kempen mempromosikan kesihatan samada sebagai seorang penceramah, penganjur atau jemputan.

Facebook Twitter YouTube