45th Asian and World Bodybuilding & Physique Sports Championships Sep02

Kongsi

45th Asian and World Bodybuilding & Physique Sports Championships

45th Asian and World Bodybuilding & Physique Sports Championships Sports Championships akan diadakan di Thai-Japan Youth Center Stadium 2, Bangkok, Thailand pada 2 hingga 8 Oktober 2011.

Kursus Kecergasan 2021

Antara wakil Malaysia yang akan bertanding

1. Md Noor Syukri Nasir
2. Wong Hong
3. Othman Yahya
4. Buddha Anchah
5. Mohd Syarul Azman Mahen
6. Paijar Upau
7. Lilian Tan (perempuan)

Ada lagi beberapa nama yang saya tak ingat dan ada lagi yang tak pasti akan bertanding berikutan beberapa faktor. Jika berminat untuk melihat, tempahlah tiket awal.

5hb OktoberPrejudging dan Final Asian Junior Bodybuilding, Asian Men’s Physique, Asian Men’s Masters, Asian Men’s Fitness Championships, Asian Women’s Fitness.
6hb OktoberPrejudging dan Final Asian Model Physique Championships Class A & B, Up to 46 kg Women;s Bodybuilding, Up to 49 kg Women;s Bodybuilding, Men’s Bodybuilding Light fly, Fly, Bantam, Light
7hb OktoberPrejudging dan Final Asian Model Physique Class C & D, Asian Women’s Class B, Men’s Bodybuilding Welter, Light Middle, Middle, Light Heavy, Heavy, Super Heavy, Overall Champion Mr Asia

Zaki Khan adalah seorang terapi senaman yang diperakui. Pernah berkhidmat sebagai jurulatih kepada jurulatih untuk Majlis Kecergasan Kebangsaan di bawah kelolaan Dato Azalina Othman. Berpengalaman lebih dari 22 tahun dalam bidang kecergasan.

Sebagai seorang terapi senaman, Zaki Khan terlibat bukan sahaja sebagai seorang jurulatih kecergasan tetapi juga dalam rehabilitasi, berhadapan dan membetulkan masalah-masalah ketidakseimbangan otot, menguatkan kembali otot-otot yang lemah supaya seseorang itu dapat menjalankan fungsi asas badan. Zaki Khan juga banyak terlibat dalam kempen-kempen mempromosikan kesihatan samada sebagai seorang penceramah, penganjur atau jemputan.

Facebook Twitter YouTube