Bagaimana Mesotropin HydroWhey Bantu Anda Bina Otot? Apr15

Kongsi

Bagaimana Mesotropin HydroWhey Bantu Anda Bina Otot?

Tahukah anda , Mesotropin HydroWhey  melalui proses pemecahan protein kepada saiz partikel yang lebih halus dimana ianya dikenali sebagai peptida. Keadaan ini memudahkan ianya diserap kedalam badan serta mempercepatkan proses pemulihan otot dengan pantas.

Bagi memastikan anda dapat membina otot dengan baik,anda perlukan 1.5 – 2 gram protein dari sumber protein yang ‘lean’ dan mempunyai ‘biological value’ yang tinggi.

Mesotropin Hydrowhey 3

Nilai ‘Biological Value’ bagi suatu sumber protein itu menunjukkan skala peratusan sebenar yang digunakan bagi membina sel didalam badan bagi tujuan pertumbuhan seperti otot,kulit,organ dan sebagainya.

Semakin tinggi nilai BV , Semakin mudah otot anda mendapat keperluan asid amino yang cukup bagi membantu pertambahan saiz dan jisim otot!

Sekiranya anda aktif workout di gym atau bersukan , Mesotropin HydroWhey adalah jawapannya!Kursus Kecergasan 2020

Badan anda sangat memerlukan asid amino yang penting bagi membantu pemulihan otot dengan pantas .

Selain itu,dengan pengambilan Mesotropin HydroWhey juga dapat membantu anda membakar lemak disamping meningkatkan kadar metabolisma badan anda.Keadaan ini juga dapat membantu anda mengurangkan pengambilan kalori berlebihan yang menjurus kepada keadaan kenyang akibat pengambilan protein dari sumber whey protein.

Mesotropin Hydrowhey

Bagaimana Cara Untuk Mengoptimumkan Penambahan Saiz Dan Jisim Otot Anda?

Melalui pengambilan Mesotropin HydroWhey,anda akan dapat membantu proses pemulihan dan pembinaan otot dalam masa yang sangat singkat.

Walaubagaimanapun, bagi meningkatkan tenaga dan fokus ketika latihan sedang berjalan,anda perlukan booster yang boleh menjana testosterone sedia ada didalam badan anda.

Dengan menggunakan M-sotropin sebagai makanan tambahan ‘pre workout’, penjanaan hormon testosteron sedia ada didalam badan dapat membantu anda membina saiz dan jisim otot disamping dapat mencegah penguraian otot selepas berakhirnya sesi latihan dimana ianya dipanggil proses katabolisma.

Bahan-bahan utama M-sotropin pula ialah terdiri daripada BCAA,Tribulus dan juga Tongkat Ali.

Dalam ertikata lain, M-sotropin ialah supplement untuk ‘pre workout’ manakala HydroWhey pula adalah supplement ‘post workout’ yang diambil selepas workout.

Produk Bina Badan Halal

Zaki Khan

Zaki Khan adalah seorang terapi senaman yang diperakui. Pernah berkhidmat sebagai jurulatih kepada jurulatih untuk Majlis Kecergasan Kebangsaan di bawah kelolaan Dato Azalina Othman. Berpengalaman lebih dari 10 tahun dalam bidang kecergasan.

Sebagai seorang terapi senaman, Zaki Khan terlibat bukan sahaja sebagai seorang jurulatih kecergasan tetapi juga dalam rehabilitasi, berhadapan dan membetulkan masalah-masalah ketidakseimbangan otot, menguatkan kembali otot-otot yang lemah supaya seseorang itu dapat menjalankan fungsi asas badan. Zaki Khan juga banyak terlibat dalam kempen-kempen mempromosikan kesihatan samada sebagai seorang penceramah, penganjur atau jemputan.

Facebook Twitter YouTube