Emas Milik Ziyad Zolkefli ditarik Balik

Di Hari Kemerdekaan Malaysia, kita dikabarkan dengan berita gembira, Ziyad Zolkefli berjaya merangkul emas dalam kejohanan Paralympic 2020. Tapi mereka telah menarik balik emas dan diberikan pada atlet Ukraine, Maksym Koval selepas diprotes oleh atlet dari Ukraine.

Muhammad Ziyad Zolkefli telah buat lontaran 17.94 meter sekali gus memecahkan rekod dunia manakala Maksym Koval hanya 17.34 meter. Apabila lemah, mereka guna cara kotor untuk menang. Protes 3 negara dengan alasan lambat masuk Call Room.

Harap Ziyad kuat. Anda tetap juara pada kami.

Kursus Kecergasan 2021

Zaki Khan adalah seorang terapi senaman yang diperakui. Pernah berkhidmat sebagai jurulatih kepada jurulatih untuk Majlis Kecergasan Kebangsaan di bawah kelolaan Dato Azalina Othman. Berpengalaman lebih dari 22 tahun dalam bidang kecergasan.

Sebagai seorang terapi senaman, Zaki Khan terlibat bukan sahaja sebagai seorang jurulatih kecergasan tetapi juga dalam rehabilitasi, berhadapan dan membetulkan masalah-masalah ketidakseimbangan otot, menguatkan kembali otot-otot yang lemah supaya seseorang itu dapat menjalankan fungsi asas badan. Zaki Khan juga banyak terlibat dalam kempen-kempen mempromosikan kesihatan samada sebagai seorang penceramah, penganjur atau jemputan.

Facebook Twitter YouTube 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share This
error: