Kebenaran di Sebalik Gambar Sebelum dan Selepas

Tahukah anda, gambar sebelum dan selepas untuk sesuatu iklan produk makanan tambahan boleh dirakam dalam masa sehari?

Kursus Kecergasan 2021Inilah iklan dan kuasa iklan untuk tarik pembeli. Tertipukah anda? 🙂

Zaki Khan adalah seorang terapi senaman yang diperakui. Pernah berkhidmat sebagai jurulatih kepada jurulatih untuk Majlis Kecergasan Kebangsaan di bawah kelolaan Dato Azalina Othman. Berpengalaman lebih dari 22 tahun dalam bidang kecergasan.

Sebagai seorang terapi senaman, Zaki Khan terlibat bukan sahaja sebagai seorang jurulatih kecergasan tetapi juga dalam rehabilitasi, berhadapan dan membetulkan masalah-masalah ketidakseimbangan otot, menguatkan kembali otot-otot yang lemah supaya seseorang itu dapat menjalankan fungsi asas badan. Zaki Khan juga banyak terlibat dalam kempen-kempen mempromosikan kesihatan samada sebagai seorang penceramah, penganjur atau jemputan.

Facebook Twitter YouTube 

15 thoughts on “Kebenaran di Sebalik Gambar Sebelum dan Selepas

  1. patutla banyak product protein yg menayangkan konon2 nya dah kurus bila guna product tertentu…ciiiissss…banyak tipu pnya produk…silap kita juga kdg2 ..kebenaran dah depan mata tp masih juga akan tertipu…huhu…anywhere tq dato…terbaik la….

  2. bro lanon says:

    memang terbaik punya penipuan

  3. Mohd Fairuz says:

    Bigger, Stronger, Faster……

    inilah realiti promo2 suplement company. yg penting sblom bli study dl produk.

  4. dato nk tnya, bintang tu sama ka mcm steroid?
    ape side effect? camne nk clearkn blk nt? bleh ka wat size ng bintang?

      1. kalu bintang ni, cuba utk sbulan, nt kecut blk ke bile dh stop ?
        cuba utk sbulan still dpt side effect utk hari tua ke?

        1. kebanyakan disebabkan water retaintion. jd ada possibility. effect pun ada possibility. panadol pun ada effect, apatah lg steroid.

  5. Joe Terry says:

    Salam…dato tak nak buat entri mengenaii nasi putih ke?makann ruji kat negara Malaysia ni….apa kebaikan dan keburukannya kepada kesihatan dan membina otot….sebab bila dengar makan nasi je mesti orang fikir akan menggemukkan……sekadar cadangan je…hehe

    1. arigho sachi says:

      setuju…ni yg memeningkan ni..ramai org cakap bodybuilder tak makan nasi…ada betul ka????

  6. salam dato,
    senaman skipping dapat membantu hilangkan lemak di tepi perut tak?
    dan macam mana nak hilangkan lemak tersebut dalam tempoh 2 bulan.

    saya hanya melakukan latihan skipping 4 kali sminggu dlm tempoh 15 minit satu kali.pemakanan macam biasa tetapi dalam jumlah yang sedikit

    1. boleh, tapi sy x galakkan buat cara tradisional atau long duration disebabkan heart rate akan meningkat agak tinggi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share This
error: