Strategi Diet

Saya ada muatkan video baru berkenaan topik Strategi Diet ini. Tengok jika anda berminat nak tahu asas pemakanan. Bagaimana nak jaga makan. Tak kira apa sasaran anda, sama ada nak turun berat, bina otot, tambah kekuatan dan sebagainya. Sokong saya dengan subscribe channel saya di Youtube. Saya akan masukkan lebih banyak video di masa hadapan.

Kursus Kecergasan 2021

Zaki Khan adalah seorang terapi senaman yang diperakui. Pernah berkhidmat sebagai jurulatih kepada jurulatih untuk Majlis Kecergasan Kebangsaan di bawah kelolaan Dato Azalina Othman. Berpengalaman lebih dari 23 tahun dalam bidang kecergasan.

Sebagai seorang terapi senaman, Zaki Khan terlibat bukan sahaja sebagai seorang jurulatih kecergasan tetapi juga dalam rehabilitasi, berhadapan dan membetulkan masalah-masalah ketidakseimbangan otot, menguatkan kembali otot-otot yang lemah supaya seseorang itu dapat menjalankan fungsi asas badan. Zaki Khan juga banyak terlibat dalam kempen-kempen mempromosikan kesihatan samada sebagai seorang penceramah, penganjur atau jemputan.

Zaki Khan merupakan bekas atlet Strongman Malaysia. 2 kali bertanding di peringkat dunia, 2 kali peringkat Asia. Pernah dapat tempat ke 3 Arnold Classic.

Facebook Twitter YouTube 

1 thought on “Strategi Diet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share This
error: