Open Jakarta Bodybuilding Championship 2011 Feb24

Kongsi

Open Jakarta Bodybuilding Championship 2011

Saya akan ke Jakarta bermula 24 Februari hingga 1 Mac untuk memberi sokongan pada atlit Malaysia yang akan bertanding di Open Jakarta Bodybuilding Championship 2011 di Integrity Convention Centre MGK (Mall Mega Kemayoran)  lt.9-10 Jl. Angkasa Kav. B6, Kemayoran Jakarta Pusat 10160.  Saya tak  mendapat senarai penuh peserta Malaysia yang akan bertanding, yang saya tahu macam Syukri, Sazali, Othman Yahya, Bad, Zetri Munir, Ubai. Selamat bertanding untuk mereka yang bertanding. Saya harap berkesempatan untuk menulis di sana. :p

Kursus Kecergasan 2021

Zaki Khan adalah seorang terapi senaman yang diperakui. Pernah berkhidmat sebagai jurulatih kepada jurulatih untuk Majlis Kecergasan Kebangsaan di bawah kelolaan Dato Azalina Othman. Berpengalaman lebih dari 22 tahun dalam bidang kecergasan.

Sebagai seorang terapi senaman, Zaki Khan terlibat bukan sahaja sebagai seorang jurulatih kecergasan tetapi juga dalam rehabilitasi, berhadapan dan membetulkan masalah-masalah ketidakseimbangan otot, menguatkan kembali otot-otot yang lemah supaya seseorang itu dapat menjalankan fungsi asas badan. Zaki Khan juga banyak terlibat dalam kempen-kempen mempromosikan kesihatan samada sebagai seorang penceramah, penganjur atau jemputan.

Facebook Twitter YouTube