Borak-borak Zaki Khan Siri 20 Aug18

Kongsi

Borak-borak Zaki Khan Siri 20

Dikesempatan ini, saya ingin mengucapkan Selamat Hari Raya, Maaf Zahir Batin. Kepada yang memandu pulang ke kampung halaman, pandu berhati-hati, ingat mereka yang tersayang.

Kursus Kecergasan 2021Di hari raya ini, saya buat sedikit perubahan pada design web strengthsifoo.com ini. Berdasarkan soal selidik yang ringkas sebelum ini, majoriti suka dengan design yang baru. Ada sedikit yang kata berserabut sedikit. Saya cuba buat yang sebaik mungkin. Jika dirasakan tidak sesuai, saya akan cuba lakukan perubahan lagi. Jika anda ada idea-idea menarik, boleh kemukakan.

Zaki Khan adalah seorang terapi senaman yang diperakui. Pernah berkhidmat sebagai jurulatih kepada jurulatih untuk Majlis Kecergasan Kebangsaan di bawah kelolaan Dato Azalina Othman. Berpengalaman lebih dari 22 tahun dalam bidang kecergasan.

Sebagai seorang terapi senaman, Zaki Khan terlibat bukan sahaja sebagai seorang jurulatih kecergasan tetapi juga dalam rehabilitasi, berhadapan dan membetulkan masalah-masalah ketidakseimbangan otot, menguatkan kembali otot-otot yang lemah supaya seseorang itu dapat menjalankan fungsi asas badan. Zaki Khan juga banyak terlibat dalam kempen-kempen mempromosikan kesihatan samada sebagai seorang penceramah, penganjur atau jemputan.

Facebook Twitter YouTube