Kaji Selidik Jan26

Kongsi

Kaji Selidik

Di dalam memastikan laman web strengthsifoo.com kekal produktif dan menjadi lebih baik, saya ingin buat sedikit kaji selidik. Saya mengharapkan sedikit maklum balas daripada pembaca. Demi menghargai mereka yang beri maklum balas, jawapan terbaik akan dipilih sebagai pemenang dan dapat sertai kursus secara percuma. Kaji selidik ini akan dibuka sehingga akhir bulan Februari. Dalam masa yang sama, mungkin ada tambahan hadiah yang saya akan cuba dapatkan untuk beberapa maklum balas terbaik.

Kaji Selidik

Boleh isi borang kaji selidik di…
http://goo.gl/forms/yA4dfMcqXs

Semua yang beri maklum balas akan dapat ebuku terbaru yang akan dilancarrkan tak lama lagi.

Zaki Khan

Zaki Khan adalah seorang terapi senaman yang diperakui. Pernah berkhidmat sebagai jurulatih kepada jurulatih untuk Majlis Kecergasan Kebangsaan di bawah kelolaan Dato Azalina Othman. Berpengalaman lebih dari 10 tahun dalam bidang kecergasan.

Sebagai seorang terapi senaman, Zaki Khan terlibat bukan sahaja sebagai seorang jurulatih kecergasan tetapi juga dalam rehabilitasi, berhadapan dan membetulkan masalah-masalah ketidakseimbangan otot, menguatkan kembali otot-otot yang lemah supaya seseorang itu dapat menjalankan fungsi asas badan. Zaki Khan juga banyak terlibat dalam kempen-kempen mempromosikan kesihatan samada sebagai seorang penceramah, penganjur atau jemputan.

Facebook Twitter YouTube