Rawatan Perubatan Tradisional & Komplementari 1 Malaysia Jul12

Kongsi

Rawatan Perubatan Tradisional & Komplementari 1 Malaysia

Semua dijemput hadir pada hari Ahad ini, 17 Julai 2011 di Dewan Fook Tuck Chee, Gunung Rapat, Ipoh, bermula 9 pagi hingga 5 petang untuk Rawatan Perubatan Tradisional & Komplementari 1 Malaysia. Rawatan yang ada seperti akupuntur, terapi manual, phytobiophysic dan sebagainya. Rawatan Perubatan Tradisional & Komplementari 1 Malaysia ini dianjurkan oleh Parti Gerakan Rakyat Malaysia dengan kerjasama Malaysian Society of Complementary Medicine (MSCM) dan Malacca College of Complementary Medicine (MCCM).Kursus Kecergasan 2021

 

Zaki Khan adalah seorang terapi senaman yang diperakui. Pernah berkhidmat sebagai jurulatih kepada jurulatih untuk Majlis Kecergasan Kebangsaan di bawah kelolaan Dato Azalina Othman. Berpengalaman lebih dari 22 tahun dalam bidang kecergasan.

Sebagai seorang terapi senaman, Zaki Khan terlibat bukan sahaja sebagai seorang jurulatih kecergasan tetapi juga dalam rehabilitasi, berhadapan dan membetulkan masalah-masalah ketidakseimbangan otot, menguatkan kembali otot-otot yang lemah supaya seseorang itu dapat menjalankan fungsi asas badan. Zaki Khan juga banyak terlibat dalam kempen-kempen mempromosikan kesihatan samada sebagai seorang penceramah, penganjur atau jemputan.

Facebook Twitter YouTube