Boikot IPC Jan19

Kongsi

Boikot IPC

Saya menyokong Perdana Menteri, Tun Mahathir melarang kemasukan atlet Israel demi nasib Palestin. Jawatankuasa Para Antarabangsa (IPC) terang-terang menyokong keganasan yang dilakukan oleh Israel. Israel bukan sebuah negara. IPC wajar diboikot disebabkan menyokong keganasan.

“Sekiranya menjadi tuan rumah acara sukan antarabangsa lebih penting daripada berdiri membela saudara-saudara Palestin kita yang dibunuh, dicela dan diseksa oleh rejim (perdana menteri Benjamin) Netanyahu, ini bermakna Malaysia telah benar-benar kehilangan pegangan moral,” kata Syed Saddiq Menteri Belia dan Sukan Malaysia.

Rujukan
https://www.malaysiakini.com/news/461953?fbclid=IwAR1dW-k6hqAKfBZAOIbZQDmkxkinnzshPECS8ARWZqYmMKgxbYXIMzvMkWc

Zaki Khan

Zaki Khan adalah seorang terapi senaman yang diperakui. Pernah berkhidmat sebagai jurulatih kepada jurulatih untuk Majlis Kecergasan Kebangsaan di bawah kelolaan Dato Azalina Othman. Berpengalaman lebih dari 10 tahun dalam bidang kecergasan.

Sebagai seorang terapi senaman, Zaki Khan terlibat bukan sahaja sebagai seorang jurulatih kecergasan tetapi juga dalam rehabilitasi, berhadapan dan membetulkan masalah-masalah ketidakseimbangan otot, menguatkan kembali otot-otot yang lemah supaya seseorang itu dapat menjalankan fungsi asas badan. Zaki Khan juga banyak terlibat dalam kempen-kempen mempromosikan kesihatan samada sebagai seorang penceramah, penganjur atau jemputan.

Facebook Twitter YouTube