Borak-borak Zaki Khan Siri 21 Dec22

Kongsi

Borak-borak Zaki Khan Siri 21

Pertama sekali, saya nak minta maaf kerana agak kurang menulis sejak akhir-akhir ini. Ramai yang bertanya dan tertunggu-tunggu entri yang baru. Agak sukar untuk saya fokus mencari isu-isu menarik untuk diketengahkan. Ada beberapa seminar yang saya ajar dan kemudian memasang peralatan gym di beberapa tempat.

Seminar apa yang saya ajar?

Kursus Kecergasan 2021

Berminat membuat seminar di tempat anda?

Antara tempat saya supply barang gym…

Gym Kem Kemensah

Diane Sera sedang memasang peralatan gym di Kem Kemensah

Diane Sera sedang memasang peralatan gym di Kem Kemensah. Menarikkan perempuan pasang equipment? 🙂

Gym Komando Kem Sg Udang

Gym Komando, Kem Sg Udang

Gym Komando, Kem Sg Udang

Berminat untuk membuka gym? Hubungi saya di email jaytiraa@yahoo.com.

Isnin ini, saya akan jadi salah seorang panel speaker untuk forum bertajuk “Sport Rehabilitation” di UTM Skudai. Sesiapa berdekatan boleh ke sana.

Zaki Khan adalah seorang terapi senaman yang diperakui. Pernah berkhidmat sebagai jurulatih kepada jurulatih untuk Majlis Kecergasan Kebangsaan di bawah kelolaan Dato Azalina Othman. Berpengalaman lebih dari 22 tahun dalam bidang kecergasan.

Sebagai seorang terapi senaman, Zaki Khan terlibat bukan sahaja sebagai seorang jurulatih kecergasan tetapi juga dalam rehabilitasi, berhadapan dan membetulkan masalah-masalah ketidakseimbangan otot, menguatkan kembali otot-otot yang lemah supaya seseorang itu dapat menjalankan fungsi asas badan. Zaki Khan juga banyak terlibat dalam kempen-kempen mempromosikan kesihatan samada sebagai seorang penceramah, penganjur atau jemputan.

Facebook Twitter YouTube