DPulze Armwrestling Competition 2022

Jom sertai pertandingan DPulze Armwrestling Competition pada 13 Februari 2022 ini. Ini merupakan siri kedua pertandingan ini di adakan. Bertempat di pusat beli belah DPulze, Cyberjaya. Ada 3 kategori tangan kanan dipertandingkan iaitu bawah 70kg, bawah 86kg dan 86kg ke atas. Hubungi Zil di talian +6012-3730894 untuk maklumat lanjut.

Zaki Khan adalah seorang terapi senaman yang diperakui. Pernah berkhidmat sebagai jurulatih kepada jurulatih untuk Majlis Kecergasan Kebangsaan di bawah kelolaan Dato Azalina Othman. Berpengalaman lebih dari 22 tahun dalam bidang kecergasan.

Sebagai seorang terapi senaman, Zaki Khan terlibat bukan sahaja sebagai seorang jurulatih kecergasan tetapi juga dalam rehabilitasi, berhadapan dan membetulkan masalah-masalah ketidakseimbangan otot, menguatkan kembali otot-otot yang lemah supaya seseorang itu dapat menjalankan fungsi asas badan. Zaki Khan juga banyak terlibat dalam kempen-kempen mempromosikan kesihatan samada sebagai seorang penceramah, penganjur atau jemputan.

Facebook Twitter YouTube 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share This
error: