Peluang Kerja Gaji Lumayan

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera. Bagi sesiapa yang mencari kerja, lagi-lagi selepas PKP ini, anda boleh hubungi saya jika berminat sertai kami sebagai Fitness Instructor atau Personal Trainer. Buat masa ini di kawasan sekitar Kuala Lumpur, Selangor dan juga Negeri Sembilan.

Pendapatan serendah rm55 sejam untuk Fitness Instructor dan rm96 sejam untuk Personal Trainer. Saya ada terangkan lebih lanjut dalam bentuk video di Youtube. Whatsapp kami di talian http://www.wasap.my/60173999125 untuk maklumat lanjut.

Kursus Kecergasan 2024

Zaki Khan adalah seorang terapi senaman yang diperakui. Pernah berkhidmat sebagai jurulatih kepada jurulatih untuk Majlis Kecergasan Kebangsaan di bawah kelolaan Dato Azalina Othman. Berpengalaman lebih dari 23 tahun dalam bidang kecergasan.

Sebagai seorang terapi senaman, Zaki Khan terlibat bukan sahaja sebagai seorang jurulatih kecergasan tetapi juga dalam rehabilitasi, berhadapan dan membetulkan masalah-masalah ketidakseimbangan otot, menguatkan kembali otot-otot yang lemah supaya seseorang itu dapat menjalankan fungsi asas badan. Zaki Khan juga banyak terlibat dalam kempen-kempen mempromosikan kesihatan samada sebagai seorang penceramah, penganjur atau jemputan.

Zaki Khan merupakan bekas atlet Strongman Malaysia. 2 kali bertanding di peringkat dunia, 2 kali peringkat Asia. Pernah dapat tempat ke 3 Arnold Classic.

Facebook Twitter YouTube 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share This
error: